Val uriaș de pasageri pe Otopeni, din 17 iunie: "Se va aștepta ZECI de minute. 700 de pasageri vin simultan"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale Aeroporturi București trage un semnal de alarmă cu privire la timpii uriași de așteptare pe care pasagerii vor fi nevoiți să-i înfrunte din cauza triajelor epidemiologice făcute de DSP. Iordache spune că există și câte trei zboruri low cost ce aterizează din Marea Britanie așadar vor fi și 700 de pasageri ajung în același timp pe aeroport. 

"Ne așteptăm ca după 17 iunie să avem un val de pasageri. O să vedem cum facem cu aceste corturi care asigură un buffer între zona de pasageri care vin la aeroport și cei care merg la check-in și ulterior la îmbarcare. Aici grupăm pasagerii.(...) Vom avea cu siguranță probleme pe partea de sosiri pentru că avem posibilitatea de a avea chiar 600-700 de pasageri care sosesc într-un interval de 10-15 minute. Toți vor fi nevoiți să treacă printr-un interviu cu personalul DSP, ceea ce înseamnă nu numai predarea unui chestionar completat ci și verificarea lui, răspunsul la niște întrebări care vor fi puse în funcție de niște criterii pe care cei de la DSP le au și abia apoi să intre pe un flux normal de control al documentelor și intrare în țară, preluarea bagajelor și așa mai departe," a declarat Valentin Iordache purtător de cuvânt al Companiei Naționale Aeroporturi București. 

Trei zboruri din Marea Britanie sosesc simultan pe Otopeni

 

"La noi, la 3-4 dimineața, sunt patru curse ale unei companii low-cost care vin aproape simultan din patru aeroporturi din jurul Londrei. Va fi chiar dificil. Pentru asta avem și pe zona de sosiri prevăzute instalarea unor corturi, unde pasagerii vor fi nevoiți să aștepte poate zeci de minute, pentru a putea trece prin aceste controale suplimentare, care sunt impuse și pe care noi nu le putem evita și asupra cărora nu avem noi un cuvânt de spus," a mai spus Valentin Iordache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel