Val de șoferi români filmați cum conduc pe contrasens pe Autostrada Soarelui - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Val de șoferi români filmați cum conduc pe contrasens pe Autostrada Soarelui
Val de șoferi români filmați cum conduc pe contrasens pe Autostrada Soarelui

Mai mulți șoferi au fost filmați cum conduceau, pe contrasens, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa pentru a evita ambuteiajele formate. Zeci de mașini au mers pe contrasens pe autostradă, punând în pericol siguranța rutieră a participanților la trafic. 

Scene incredibile pe Autostrada Soarelui. Mai mulți șoferi au vrut să evite ambuteiajele formate și au condus pe contrasens  kilometri în șir. Mai multe filmulețe au fost postate pe facebook, în care se văd zeci de mașini care merg pe contrasens pe autostradă, punând în pericol siguranța rutieră a participanților la trafic. 

Doar o minune a făcut să nu se repede accidentul în lanț, produs pe data de 16 iulie, în care au fost implicate 59 de automobile.

PLAN ROȘU de intervenție. Carambol pe Autostrada Soarelui, pe drumul spre mare. ZECI de mașini, implicate în coliziune

Un număr de 17 victime, din accidentul din data de 16 iulie, au fost preluate de echipajele de ambulanță și duse la spital după carambolul în care au fost implicate peste 50 de mașini, produs pe Autostrada Soarelui, în zona localității Medgidia. Potrivit ISU Constanța, au fost preluate, până la acest moment, de la locul accidentului, un număr de 17 persoane rănite. Între victime sunt și trei copii. Se pare că accidentul în lanț s-ar fi produs pe fondul vizibilității reduse, în zonă fiind ceață densă. 

Nou ACCIDENT în lanţ pe Autostrada Soarelui: CARAMBOL pe drumul spre mare. ULTIMA ORĂ

Un alt accident s-a produs pe A2, azi 19 iulie. În impact au fost implicate 3 mașini. Este al treilea eveniment nefericit de acest fel din ultima săptămână. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că pe Autostrada Soarelui este în continuare aglomerat pe tronsonul Fetești – Constanța, pe sensul de mers către litoral. În zona kilometrului 149, pe sensul către litoral, a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme. Unul dintre aceste autoturisme a rămas blocat în banda doi. Pe timpul scoaterii acestuia în afara părții carosabile traficul a fost oprit. În județul Constanța, pe DN39 Constanța – Mangalia, traficul rutier se desfășoară mai îngreunat la Agigea și pe raza stațiunii Eforie Nord.

 

Centrul Infotrafic recomandă șoferilor să respecte mai multe reguli

 

Având în vedere faptul că traficul rutier pe Autostrada Soarelui este foarte intens către litoral, centrul Infotrafic recomandă șoferilor:

-să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă;

-să respecte limitele legale de viteză;

-să folosească luminile de întâlnire;

-să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie;

-să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc;

-să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;

-să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate;

-în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel