USR și PLUS, CONTESTAȚIE la ÎCCJ: „Nu ne dăm bătuți și ne căutăm dreptatea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Alianța 2020 USR PLUS a depus contestație la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) în urma deciziei Biroului Electoral Central de a respinge înscrierea alianței. 

„Am depus astăzi contestație la ICCJ și avem încredere că nu li se va lua românilor dreptul de a vota Alianța 2020 USR PLUS pe 26 mai. Decizia ICCJ va juca un rol fundamental în viitorul democrației din România. Dincolo de orice tehnicalități și hibe din lege, noi mergem mai departe cu încrederea că acesta este doar un hop în calea victoriei noastre. Continuăm să luptăm”, a declarat Dan Barna, președinte USR.

Citește și Nicușor Dan, DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ: „Fac tot ce ține de mine"

„Alianța 2020 USR PLUS este o alternativă politică pentru a schimba România în bine. Singurii care o pot valida sau invalida sunt alegătorii. Avem încredere că justiția, aplicând corect legea, va da posibilitatea cetățenilor să-și spună cuvântul. Așa cum am promis încă de la decizia BEC de ieri, nu ne dăm bătuți și ne căutăm dreptatea la Înalta Curte. Un președinte nu e pus de o procedură, ci de votul membrilor partidului. Despre asta este vorba și în cazul meu, și în cazul lui Dan Barna", a spus Dacian Cioloș, președintele PLUS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel