Ungaria. Mesajul unui oficial: „Nu vom ezita să luăm măsurile necesare în cazul unui al doilea val“

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
viktor_orban
viktor_orban

Premierul ungar Viktor Orban a declarat la un post de radio că, în cazul unuial doilea val epidemic de coronavirus, ţara va lua măsurile legale şi economice necesare, informează MTI.

Dacă vor exista semne care să indice un al doilea val epidemic de coronavirus, 'nu vom ezita să luăm măsurile legale şi economice necesare', a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban. 

Într-un interviu la postul public Radio Kossuth, Orban a afirmat că răspunsul de succes al Ungariei la epidemie a salvat zeci de mii de vieţi, ceea ce a fost o 'mare reuşită'.

Prim-ministrul a insistat că sistemul de sănătate din Ungaria a gestionat mai bine epidemia din cele din vestul Europei. Viktor Orban a atribuit acest succes disciplinei şi unităţii, arătând că aceste practici vor fi necesare din nou în eventualitatea unui nou val epidemic. Premierul a semnat miercuri seară decretul prin care în Ungaria încetează starea de urgenţă pentru combaterea epidemiei COVID-19. Printr-un alt decret, a fost instituită urgenţa sanitară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel