Ungaria. Lamborghini, înmatriculat în România, făcut praf într-un accident cu un microbuz pe autostradă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ungaria. Lamborghini, înmatriculat în România, făcut praf într-un accident cu un microbuz pe autostradă. Sursa foto - delmagyar.hu
Ungaria. Lamborghini, înmatriculat în România, făcut praf într-un accident cu un microbuz pe autostradă. Sursa foto - delmagyar.hu

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă, pe autostrada M5. Mai multe automobile, care se îndreptau spre Budapesta au intrat în coliziune.

Un automobil Lamborghini, cu număr  de înmatriculare românesc, a intrat în coliziune cu un microbuz, care a spart bariera și a intrat pe banda opusă.

Înregistrările surprinse ce camerele video au arătat că automobilul de lux a fost grav avariat în urma accidentului. La fața locului au fost chemați pompierii din Szeged, scrie delmagyar.hu.

Potrivit informațiilor Serviciului Național de Ambulanță, la fața locului au fost chemate două ambulanțe, iar un bărbat  a fost transportat la spital cu răni ușoare.

 

Citește și:

 

Cetăţeni români, condamnaţi în Ungaria pentru furt de televizoare. Prejudiciu de zeci de mii de euro

 

 

Judecătoria din Lenti a condamnat la mai mulţi ani de închisoare şi la expulzare cinci bărbaţi, cetăţeni români, care anul trecut au jefuit un camion care transporta televizoare smart, a informat, joi, Judit Bartalné Mentes, purtător de cuvânt al Tribunalului din Zalaegerszeg.

Judit Bartalné Mentes a precizat că cei cinci inculpaţi români, la comanda unor persoane necunoscute, au furat încărcătura unui camion care transporta televizoare, de la fabrica Samsung din Slovacia, în Italia.

Aceştia au urmărit cu o maşină şi un camion cu numere de Polonia pe care au amplasat un emiţător GPS. În localitatea Lenti, camionul a oprit pentru un popas, iar inculpaţii, după miezul nopţii, au rupt sigiliul de pe remorcă şi au furat cele 121 de televizoare din încărcătură.

Marfa, în valoare de aproximativ 45.000 de euro, a fost ascunsă în garajul unei case din Budapesta. Maşinile utilizate pentru furt au fost identificate de poliţie, iar două zile mai târziu inculpaţii au fost reţinuţi la un popas de pe autostrada M7, în judeţul Zala. Autorităţile au recuperat 120 de televizoare, iar preţul televizorului lipsă a fost rambursat de compania de asigurări.

Tribunalul din Lenti i-a găsit pe inculpaţi vinovaţi de furt şi complicitate la furt, iar aceştia au pledat vinovaţi. Primul inculpat a fost condamnat la 3 ani şi 3 luni de închisoare, al doilea inculpat la 3 ani şi 6 luni, al treilea inculpat la 2 ani de închisoare, iar ceilalţi doi complici la câte 3 ani de închisoare. Primul şi al doilea inculpat au fost expulzaţi din Ungaria pentru o perioadă de 4 ani, iar cei trei complici, pentru o perioadă de 3 ani. Sentinţele nu sunt definitive, deoarece inculpaţii au făcut recurs pentru reducerea pedepselor, potrivit MTI, titrează Rador.

 

Vezi și:

 

Mașina condusă de un slovac care a accidentat mortal un bărbat pe DN19 A, găsită abandonata în Bratislava

 

Autovehiculul condus de un cetăţean slovac care ar fi accidentat mortal un bărbat pe drumul naţional DN 19A, între localităţile Satu Mare şi Dorolţ, a fost descoperit abandonat în Bratislava, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

"Poliţiştii slovaci au identificat pe raza oraşului Bratislava autovehiculul care ar fi fost implicat în evenimentul rutier în cauză. Autovehiculul prezintă avarii ce sunt susceptibile a proveni din accident, acesta fiind găsit abandonat şi, ulterior, ridicat în vederea efectuării unei expertize criminalistice. În prezent, în urma administrării probatoriului, poliţiştii au reuşit să afle identitatea conducătorului auto implicat, iar cercetările continuă pentru depistarea acestuia", precizează IPJ Satu Mare.

Potrivit poliţiştilor, în 7 noiembrie a.c., în jurul orei 20,30, un bărbat de 58 de ani, cetăţean slovac, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe direcţia de mers Satu Mare-Petea, ar fi accidentat mortal un bărbat de 43 de ani, domiciliat în localitatea Dara care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă.

Ulterior, în jurul orelor 20,45, şoferul ar fi părăsit ţara prin Punctul de Trecere al Frontierei Petea, având ca posibilă destinaţie Slovacia.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au contactat autorităţile din Ungaria, Austria şi Slovacia, în vederea prinderii conducătorului auto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel