Una dintre fetele electrocutate pe tren, cu prognostic rezervat

Andreea Cosma |
Data publicării:
Şeful ANPC critică starea de curățenie din trenurile CFR. „Mi-ar fi plăcut un protest şi în legătură cu igenizarea vagoanelor”
Şeful ANPC critică starea de curățenie din trenurile CFR. „Mi-ar fi plăcut un protest şi în legătură cu igenizarea vagoanelor”

Prognosticul medicilor din Iași este rezervat pentru una dintre cele 3 fete electrocutate după ce s-a urcat pe un vagon să-și facă selfie, în Roman. 

Managerul Spitalului de Pediatrie „Sfânta Maria” din Iaşi, Alina Belu, a declarat că adolescenta de 15 ani transferată cu elicopterul a fost evaluată. Medicii au constatat că are arsuri pe 43% din suprafaţa corpului.

„Este o arsură gravă, de gradul 3 - 4. Pacienta este instabilă hemodinamic, nu este ventilată mecanic, va beneficia de tratament în sala de operaţii pentru excizia escarelor apărute în urma arsurii şi de aplicare a terapiei cu presiune negativă. Copilul rămâne cu prognostic rezervat", a afirmat Alina Belu.

O altă copilă a fost dusă la Iași. Aceasta are 14 ani și arsuri pe 2% pe corp. Și ea va primi tratament.

Duminică, cele 3 adolescente au fost salvate de pe un tren de marfă aflat în Gara Roman, județul Neamț. Două dintre ele au suferit arsuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel