Un tată s-a ARUNCAT de la etajul 9 cu cei doi COPII în brațe. Motivul halucinant al gestului care a îngrozit-o pe Irina, soția sa

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură stirileprotv.ro
Sursa foto: captură stirileprotv.ro

Un tânăr de 30 de ani s-a aruncat de la balcon, de la etajul 9, împreună cu cei doi copii ai lui, în timp ce soția se afla la avocat pentru a depune actele de divorț.

Potrivit The Sun, rusul Roman Mikhailov, extrem de gelos, i-a trimis soției sale, Irina, o fotografie cu el și cu cei doi copii ai cuplului, în timp ce se afla pe balcon, înainte de a se arunca în gol.

Femeia se afla în biroul unui avocat din Saratov, Rusia, și, în momentul în care a primit mesajul, s-a urcat într-un taxi pentru a ajunge acasă, însă când a ajuns acolo a fost martora unei scene de coșmar.

Soțul zăcea mort, la fel și fiul lor, Artyom. Fiica de patru ani a cuplului, Sofia, a fost transportată la spital, însă nu a mai putut fi salvată.

Într-o scrisoare de adio adresată soției sale, bărbatul a scris: „Vina îi aparține soției mele”.

Vecinii s-au declarat șocați de cele întâmplate, povestind că familia părea una normală, fără probleme. „Păreau fericiți împreună. Erau atât de drăguți, nu păreau să aibă probleme”, a declarat un vecin.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel