Un tată ROMÂN a aruncat în HAOS circulația feroviară din ITALIA, amenințând că SE OMOARĂ. Bărbatul își vrea FIICA înapoi

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tată român protestează și la această oră la Milano, urcat pe un stâlp dintr-o gară, cerând autorităților italiene să anuleze ordonanța prin care i-a fost anulată custodia fiicei sale.

Un bărbat de origine română, a cărui vârstă este încă necunoscută, a reușit astăzi să paralizeze circulația feroviară în Milano timp de aproape două ore. Bărbatul a urcat pe un stâlp al liniei de cale ferată din Milano, pe Via Brembo, ca să protesteze față de deciziile autorităților italiene prin care i-a fost luată fiica.

Astăzi, în jurul orei 16.00 tranzitul trenurilor către și dinspre Milano a fost blocat timp de aproape două ore.  Pompierii și poliția locală au intervenit la fața locului pntru a calma un bărbat ce anunța că se va arunca de pe stâlp dacă nu își va recâștiga fiica. 

El a explicat poliției că a recurs la acest gest disperat după ce i-a fost luată custodia fetiței, în urma unei decizii ale autorității judiciare, relatează tg24sky.it.

Deși circulația a fost reluată, potrivit presei italiene, bărbatul continuă protestul pe stâlp, la fel ca și negocierile pentru a-l determina să renunțe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel