Un tânăr român, student în Danemarca, găsit decedat în camera de cămin: Era cea mai mare bucurie a părinților!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
lumanare_deces
lumanare_deces

Tragedie pentru o familie din Huși. Singurul lor fiu, student la o Universitate din Horsens, Danemarca, a fost descoperit fără viață de colegii cu care locuia într-un cămin studențesc.

Răzvan Ionuț Pădineanu era unicul fiu al secretarei comunei Bunești Averești, Daniela Pădineanu. Cei care l-au cunoscut spun că tânărul era un copil educat și liniștit, pasionat de IT. 

“Cu tot sufletul suntem alături de familia Pădineanu, pentru că și doamna și soțul ei lucrează în Primăria Bunești Averești. Nu avem cuvinte, suntem șocați, suntem cu toții înmărmuriți. Cum se poate una ca asta? Ferească Dumnezeu pe toată lumea, că toți suntem părinți. Cum oare să poată cineva trece peste o asemenea durere!? E cumplit!”, spun colegii de serviciu ai soților Pădineanu. 

Se pare că o afecțiune cardiacă ar fi cauza decesului. Părinții sunt în aceste momente în Danemarca, spun apropiații, pentru a-și aduce fiul acasă, la Huși, scrie vremeanoua.ro

Răzvan terminase liceul la Huși, a făcut la Cuza Vodă.  Era bun la Informatică. A fost admis la Universitatea din Danemarca, unde se pregătea să fie un bun profesionist în acest domeniu. Pentru aducerea în țară a trupului neînsuflețit s-au mobilizat mai multe persoane, români stabiliți în Danemarca, iar solidaritatea a fost una remarcabilă. “Un copil ca un înger. Nu bea, nu fuma, învăța bine, se purta frumoas cu toată lumea. Era cea mai mare bucurie a părinților! E nedrept. Dumnezeu să îl aibă mereu în pază”, a fost mesajul zecilor de mesaje de condoleanțe, transmise familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel