Italia. Trupul românului ucis de o mașină la Scalea va fi repatriat. Daniel va fi îngropat acasă, la Huși

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Trupul neînsuflețit al lui Daniel, românul spulberat de o mașină în Italia va fi repatriat. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului decedat la Scalea (Calabria), duminică, 8 noiembrie, va fi trimis în România, după ce a fost finalizată autopsia la Spitalul Giovanni Iannelli din Cetraro.

Daniel Gheucă avea 45 de ani și a murit într-un grav accident rutier în timp ce se deplasa pe bicicletă. Era originar din satul Huși, comuna Preutești, din județul Suceava și trăia la Scalea de mai mulți ani.

Cum s-a întâmplat tragedia

 

Incidentul s-a petrecut duminică seară, puțin după ora 19.00, pe drumul național 18. Românul, în vârstă de 45 de ani se deplasa pe bicicletă. La un moment dat, a fost lovit mortal de un autoturism Volkswagen Passat, la volanul căruia se afla un bărbat din San Nicola Arcella.

Accidentul s-a produs lângă o benzinărie, iar șoferul mașinii susține că victima a ieșit brusc în față și nu a putut să oprească la timp.

Potrivit primelor cercetări la fața locului, impactul a fost deosebit de violent. Românul a fost aruncat 10 metri în aer și a murit pe loc. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai avut ce face și au constatat decesul.

Trupul neînsuflețit al lui Daniel Gheucă se va întoarce în România, unde va fi îngropat în satul lui natal, la Huși, județul Suceava, potrivit publicației miocomune.tv.

daniel roman mort italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel