Un tânăr și-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat de la etajul 10, în București

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un tânăr și-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat de la etajul 10, în București
Un tânăr și-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat de la etajul 10, în București

Un bărbat a dat foc apartamentului în care locuia şi a început să arunce pe fereastră cu toate obiectele care i-au căzut în  mână. Individul locuia la etajul 10, iar lucrurile aruncate au distrus mai multe maşini parcate în faţa blocului.

Un vecin a surprins scena teribilă, care s-a petrecut în București. La scurt timp, bărbatul s-a aruncat de la balcon. Criminaliştii sosiţi la faţa locului fac cercetări, pentru a stabili ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest.

"La data de 20.11.2021, după miezul nopții, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el și soția sa au fost agresați, în locuință, de un cunoscut, pe care l-au găzduit temporar, pentru a-l ajuta să-și găsească o locuință cu chirie. La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul secției, constatând că persoanele care au sesizat situația părăsiseră apartamentul, în interior rămânând bărbatul reclamat ca agresor. Ușa de acces în locuință era încuiată, iar din interiorul casei ieșea fum. S-a delimitat zona, pentru a facilita intervenția pompierilor, în timp ce bărbatul rămas în locuință arunca cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în fața imobilului, relatează Agerpres.

 

Tânărul a decedat la spital 

 

A fost solicitată prezența luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a negociatorilor, dar și a echipajelor de descarcerare. Persoanele vătămate, soț și soție, au primit îngrijiri medicale la fața locului. În pofida eforturilor depuse pentru a determina persoana să se liniștească și să coopereze, bărbatul în cauză s-a precipitat de la etajul 10. A fost preluat de echipajele de prim ajutor și transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunțat decesul.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul bărbatului de 28 de ani".

 

O adolescentă din Tulcea a sărit de la etaj, după apartamentul său a luat foc, în luna octombrie

 

Speriată de incendiul, care a izbucnit, miercuri seara, 27 octombrie, într-un apartament din municipiul Tulcea, o fată de aproximativ 15 ani a sărit de la etaj. Adolescenta a fost găsită conştientă de forţele de intervenţie, cu mai multe traumatisme. Alte două persoane au fost duse la spital, după ce s-au intoxicat cu fum.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, la un bloc situat pe pe strada Eternităţii din municipiul Tulcea.

Acolo s-au deplasat cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, precum şi o ambulanţă SAJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel