Un tânăr român s-a întors din străinătate ca să își recucerească iubita, dar a murit. Andrei avea doar 21 de ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Andrei s-a întors în România ca să își recucerească iubita, dar s-a sinucis, alungat de fată. Avea doar 21 de ani și s-a spânzurat, spunându-i fostei iubite că își va lua viața dacă nu se împacă cu el.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani s-a sinucis după o decepție în dragoste. Andrei Florin Bâzgă avea 21 de ani și era de loc din comuna ieșeană Cotnari. Plecat de ceva timp din țară pentru a-și face un viitor, tânărul trecea printr-o perioadă dicilă din cauza unei relații pe care o avea cu o tânără din Hârlău.

Andrei s-a întors recent în țară pentru a-i recâștiga inima fostei lui iubite. I-a spus fetei în repetate rânduri că în cazul în care aceasta nu va accepta să se împace cu el, își va pune capăt zilelor.

 

S-a spânzurat cu o funie de scările exterioare ale casei

 

Pe 19 august, Andrei a vorbit mai mult timp cu tânăra de la care ar fi primit numai refuzuri. A mers la un magazin din Cotnari și a stat alături de câțiva prieteni. Apoi s-a întors acasă unde locuia cu surorile și părinții săi și s-a spânzurat cu o funie de scările exterioare ale casei.

Chiar tatăl său l-a găsit și a tăiat funia. Asta se întâmpla aproape de miezul nopții. Membrii familiei sale au început manevrele de resuscitare până când la locul tragediei a ajuns un echipaj medical. Medicii au încercat să-l readucă la viață, dar, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru el. A fost declarat decesul, iar polițiștii din Iași au deschis o anchetă, potrivit BZI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel