Un tânăr român de 23 ani a murit în urma unui grav accident: Trei persoane încarcerate, printre care un copil

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto: ISU Constanța
Foto: ISU Constanța

Un accident grav a avut loc duminică după-amiaza, în județul Constanța, între localitățile Ciocârlia și Cobadin. Un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de un copac.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 23 de ani, precum și vătămarea corporală a doi pasageri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Toate victimele se aflau într-o mașină și au rămas încarcerate. Una dintre victime este un copil, spun reprezentanții echipajelor de intervenție.

Potrivit ISU Constanța, accidentul rutier s-a produs pe DN 3, între localitățile Ciocârlia și Cobadin. Un autoturism s-a lovit violent de un copac din motive care urmează să fie stabilite.

Din primele informații, trei persoane sunt încarcerate. Printre victime este și un copil. Una dintre persoanele rănite este inconștientă și echipajul medical încearcă să o salveze.

La fața locului intervin o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, dar și mai multe ambulanțe, relatează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel