Un tânăr român a semănat PANICĂ într-un avion plecat din București către Roma. Comandantul aeronavei a cerut ajutor de îndată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român a leșinat în timpul unui zbor dinspre București către Roma, comandamentul aeronavei solicitând o ambulanță care să îl preia chiar de pe pista de aterizare.

Un zbor de la București la Roma a fost presărat cu clipe de panică pentru pasageri și comandamanetul aeronavei, după ce un tânăr român a leșinat în timpul zborului. Avionul decolase deja de pe aeroportul Henri Coandă din București, iar în timp ce se îndrepta spre Roma un băiat a început să se simtă rău, apoi a devenit inconștient, speriindu-i chiar și pe colegii care îl acompaniau pentru că nu înțelegeau ce anume i-ar fi putut cauza această stare amicului lor. 

Din fericire, la bordul navei se afla și un medic italian care i-a acordat primul ajutor tânărului, până la aterizare. Lina Baldascino, medic la un spiatl din Napoli, se întorcea din România de la o conferință alături de colegi români și americani, scrie presa italiană

Comandatul navei a anunțat autoritățile italiene care au trimis direct pe pistă o ambulanță pentru a prelua pacientul și a-l transporta imediat la spital, deși între timp tânărul își revenise. Medicul care i-a acordat primul ajutor a primit felicitările și mulțumirile pasagerilor și ale personalului de zbor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel