Un tânăr din Mureș și-a văzut moarea cu ochii, după ce un TIR i-a intrat în cameră: "Toată casa s-a zguduit"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un tânăr de 21 de ani, din Mureş, a văzut, vineri dimineața, moartea cu ochii, după ce s-a trezit cu un TIR în camera sa. Bărbatul era în camera sa când s-a trezit că peretele a fost pus la pământ de un camion.

Mai multe bucăţi de cărămidă au căzut peste el, însă a scăpat fără răni grave. A ajuns totuşi la spital, din cauza panicii. Şoferul autotrenului, un bărbat din Republica Moldova, ar fi pierdut controlul volanului şi nu a mai putut evita impactul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Vecinii spun că în zonă se întâmplă frecvent accidente rutiere.

La ora patru dimineaţa, întreaga familie s-a trezit brusc din somn de zgomotul puternic. În câteva secunde pereţii casei au început să se dărâme. Tânărul de 21 de ani care dormea în camera dinspre stradă era cât pe ce să îşi piardă viaţa. "Primul lucru a fost să scot copilul de acolo.. Toată casa s-a zguduit. Masa de calculator era în faţa dulapului, dacă nu şi dulapul cădea peste copil. Au căzut cărămizile şi cutiile care erau sus", povestește bărabtul, relatează  observatornews

 

Peretele casei a fost mutat din loc, iar TIR-ul a rămas înfipt în casă

 

Structura de rezistenţa a casei a fost afectată, iar instalaţia de gaze distrusă. Peretele casei a fost mutat din loc, iar TIR-ul a rămas înfipt în casă.  "S-au asigurat măsurile specifice PSI, iar echipa de la EON GAZ aflată la faţa locului a întrerupt furnizarea cu gaz", a declaat plutonier adjutant Bloj Adrian, purtător de cuvânt ISU Mureş.

"Un bărbat de 41 de ani din Republica Moldova în timp ce conducea un ansamblu de vehicule din direcția Ernei - Târgu Mureș a părăsit partea carosabilă lovind un imobil. Conducătorul auto care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ", a anunțat Emanuela Fărcaş purtător de cuvânt IPJ Mureș. Din cauza şocului puternic, părinţii au decis să îşi ducă fiul la spital pentru investigaţii suplimentare. Pagubele materiale sunt însemnate, iar imobilul are nevoie de reparaţii capitale. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel