Franța. Șofer român, implicat într-un accident înfiorător: Patru adolescente grav rănite

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Șoferul român de camion, responsabil de accidentul grav de pe A21 la Liévin, a fost acuzat de vătămare corporală din culpă. Patru adolescente au fost transportate de urgență la spital.

 

 

Șoferul unui camion implicat într-un accident grav cu un autoturism pe A21, miercuri seara, la Liévin, a fost arestat preventiv după ce a fst implicat într-un grav accident rutier cu un autoturism. Patru adolescente au fost spitalizate, iar una este încă în stare gravă.

Potrivit martorilor citați de La Voix du Nord, acesta a ratat ieșirea din Liévin și a dat cu spatele pe A21. La nivelul rampei de acces a fost lovit de mașina în care se aflau o mamă și patru adolescente cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Ancheta continuă după accidentul produs miercuri seara pe A21, în apropiere de Liévin. Starea celor trei adolescente care au fost spitalizate s-a ameliorat joi. Cel de-al patrulea este grav rănit la coloana vertebrală și se află în continuare sub supraveghere atentă la spitalul din Lille. 

Franța. Șofer român, implicat într-un accident înfiorător: Patru adolescente grav rănite

 

Acuzațiile de vătămare corporală din culpă (cu incapacitate totală de muncă) au fost reținute în sarcina sa, "vătămările corporale din culpă fiind prezumate a fi fost comise în timp ce conducea un autovehicul de mare tonaj și agravate prin încălcarea în mod vădit intenționată a unei obligații de prudență sau de siguranță impuse de lege sau de regulament, în special prin faptul că a efectuat manevre de mers înapoi pe autostrada respectivă, pe timp de noapte și fără a fi avertizat", a precizat parchetul.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv de către judecătorul de libertate și de detenție din Béthune. Cele patru adolescente preluați în regim de urgență de către serviciile de urgență nu mai sunt în pericol. Una dintre ele rămâne spitalizată sub supraveghere, dar prognosticul ei vital nu este angajat, relatează Horizon Radio.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel