Un tânăr din Brașov s-a urcat pe o mașină de poliție și poza a fost pusă pe grupul polițiștilor. A fost reținut pentru 24 de ore 

Narcis Popa |
Data publicării:

Un tânăr care s-a urcat pe o mașină a poliției s-a fotografiat și a postat imaginea pe Facebook. Acum a ajuns în arestul poliției din Brașov. 

Tânărul care a apărut într-un videoclip pe Facebook în timp ce era urcat pe o maşină de poliţie parcată în campusul universitar a fost identificat şi reţinut, vineri seara, pentru 24 de ore, a anunţat IPJ Braşov.

Conform sursei citate, acesta are 23 ani şi este din municipiul Braşov.

"Persoana cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, respectiv distrugere, în urma apariţiei în mediul online a unor imagini în care aceasta se afla pe plafonul unei autospeciale de poliţie, a fost reţinută, în această seară, 6 mai, pentru 24 ore, de către poliţiştii din cadrul IPJ Braşov", a precizat sursa citată.

Imaginile, postate chiar pe grupul polițiștilor din Brașov



Poliţiştii braşoveni s-au autosesizat vineri după ce imaginile cu tânărul care se urcă, în ritm de manele, pe tavanul maşinii de Poliţie au fost postate în grupul comunitar "Atenţie Poliţia Braşov" de pe Facebook, cu comentariul: "Revenim în curând cu partea a doua".

Incidentul vine la câteva luni după un caz similar. În ianuarie, un alt tânăr s-a filmat la volanul unei autospeciale a Poliţiei din Predeal, prefăcându-se că este poliţist, imagini pe care ulterior le-a postat pe Tik Tok. După ce a fost identificat, tânărul de 19 ani, din Ilfov, a fost reţinut de poliţişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel