Un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar alți trei sunt în stare gravă. Accident rutier grav în județul Prahova

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar alți trei sunt în stare gravă
Un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar alți trei sunt în stare gravă

Un accident grav s-a produs, duminică, pe o șosea din județul Prahova. O persoană a murit, iar alte trei sunt în stare gravă după ce mașina în care se aflau s-a lovit violent de un copac.

Potrivit ISU Prahova, accidentul a avut loc în apropierea localității Teișani. O mașină care circula pe DN1A și se îndrepta către Brașov a ieșit de pe șosea și s-a lovit violent de un copac. Potrivit primelor informații, un bărbat a murit în urma impactului. Celelalte trei victime sunt în stare gravă, una fiind încarcerată. De asemenea, pentru salvarea unui bărbat, echipajele medicale fac manevre de resuscitare.

La fața locului acționează autospeciale ale pompierilor, de descarcerare și de la SMURD. Traficul este dirijat de polițiști, iar prin zonă se circulă cu greutate. Reprezentanții Poliției au anunțat că persoana care a murit are 19 ani. Alți doi primesc îngrijiri la fața locului, iar al treilea a fost transportat la spital.

„Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 22 ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac. Din nefericire, cadrele medicale prezente la fața locului au constatat decesul unuia dintre pasageri (19 ani). Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Alți doi pasageri (bărbați, 25 și 30 de ani) asistați la fața locului. Traficul este dirijat. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au anunțat reprezentanții IPJ Prahova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel