Trei persoane au murit și alte două au fost rănite, într-un grav accident rutier, produs în județul Bacău 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un sportiv străin, concurent la Turul Ciclist de la Sibiu, accidentat de o maşină în afara concursului
Un sportiv străin, concurent la Turul Ciclist de la Sibiu, accidentat de o maşină în afara concursului

Un grav accident rutier s-a produs duminică după-amiază în satul Filipești, în județul Bacău. Două persoane au decedat și alte trei au rămas încarcerate în urma impactului dintre două autoturisme.

Conform ISU Bacău, accidentul s-a produs între două mașini în satul Filipești din comuna cu același nume. La faţa locului s-au deplasat patru ambulanţe şi mai multe mașini ale pompierilor. Într-unul din autoturisme erau 4 persoane, 2 fiind decedate și 2 încarcerate. În celălat autoturism o persoană a rămas încarcerată.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2 Bacău-Roman, în apropierea comunei Filipești, județul Bacău, s-a produs un accident rutier între 2 autoturisme. În urma impactului, 3 persoane sunt încarcerate, intervenind forțe MAI la locul accidentului. Circulația se desfășoară pe un fir alternativ, prin dirijare. Se estimează reluarea normală a traficului în 45 de minute.

"Erau patru persoane într-un autoturism, dintre care două decedate şi două încarcerate, şi într-un alt autoturism o persoană încarcerată", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău. Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul. 

UPDATE: Trei persoane au murit și două au fost rănite în urma accidentului rutier, produs duminică după-amiază în satul Filipești din județul Bacău. Conform ISU Bacău, într-una din cele două mașini care s-au ciocnit se aflau patru tineri, iar în cealaltă mașină era o singură persoană. După zeci de minute de resuscitare în cazul a trei victime, a fost declarat decesul. Au murit cei doi șoferi de 56 și 19 ani, precum și un pasager în vârstă de 18 ani. Cele două victime au ajuns la UPU Bacău.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel