Un șofer și-a arătat fluturașul de salariu pe rețelele de socializare, stârnind invidia fanilor săi: videoclipul a devenit viral

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Fluturașul de salariu în Italia: Termenul de păstrare și importanța documentului pentru angajați și drepturile lor
Fluturașul de salariu în Italia: Termenul de păstrare și importanța documentului pentru angajați și drepturile lor

Tot mai multă lume face cumpărături online, iar volumul de muncă al curierilor a crescut, astfel încât să poată garanta un serviciu rapid și eficient tuturor consumatorilor.

În aceste condiții, a crescut și salariul curierilor? Skyler Stutzman, un șofer UPS (United Parcel Service) din Oregon (Statele Unite) le-a arătat urmăritorilor săi fluturașul de salariu.

Videoclipul publicat pe rețelele de socializare în octombrie 2023 a devenit viral, ajungând la aproape 12 milioane de vizualizări.

În videoclipul postat pe TikTok, șoferul și-a arătat ultimul salariu, care a fost de 2.004 USD pentru o săptămână de muncă, fără taxe. Luând în considerare deducerile fiscale, curierul a luat acasă aproximativ 1.300 de dolari pentru 42 de ore de muncă. Aceasta înseamnă că curierul este plătit cu 44,26 USD pe oră.

Cifre care i-au surprins pe mulți dintre utilizatorii care au văzut videoclipul. Printre cele mai hilare comentarii, citim pe cineva mai invidios: ”Nu-mi vine să cred că un șofer UPS câștigă mai mult decât mine după ce am lucrat 20 de ani în același sector. Și am și o diplomă”.

Sindicatul Teamsters a ajuns la un acord cu UPS, garantând șoferilor un pachet salarial de 170.000 USD până la sfârșitul contractului de cinci ani. În ciuda invidiei multor muncitori pentru creșterea salariului, Stutzman a explicat „că i-au luat 10 ani să devină șofer de livrare UPS cu normă întreagă”. Înainte de asta a lucrat în depozit aproape șase ani.

@skylerleestutzman UPS Driver Paystub Breakdown; End Of Year Edition. #upsdriver #ups #teamster ♬ original sound - Skyler Stutzman

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel