Un şofer român s-a crezut „regele şoselelor”. S-a învârtit într-un sens giratoriu până a venit Poliţia să-l scoată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un şofer român s-a crezut „regele şoselelor”. S-a învârtit într-un sens giratoriu până a venit Poliţia să-l scoată - VIDEO
Un şofer român s-a crezut „regele şoselelor”. S-a învârtit într-un sens giratoriu până a venit Poliţia să-l scoată - VIDEO

Un şofer din Hunedoara a fost filmat de camerele de supraveghere amplasate în oraș în timp ce se învârte în mod intenționat cu mașina într-un sens giratoriu.

„Cetăţeanul care făcea drifturi în sensul giratoriu tricolor a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Un echipaj al Poliţiei rutiere l-a identificat şi acesta a fost sancţionat potrivit legii pentru tulburarea liniştii publice. Ba mai mult, a rămas şi fără permisul de conducere”, a scris Primăria Hunedoara într-un mesaj postat pe Facebook.

Potrivit IPJ Hunedoara, tânărul de 21 de ani a fost amendat cu 1.160 de lei şi a rămas fără permis auto pentru 30 de zile, la care se adaugă o amendă de 1.500 de lei la Legea 61. De asemenea, el a rămas fără certificatul de înmatriculare al maşinii, din cauza poluării fonice produsă cu autovehiculului.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel