Un șofer român de TIR a blocat autostrada A13 din Austria. Remorca s-a desprins de capul tractor după ieșirea din tunel

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un șofer român de camion, în vârstă de 46 de ani, a avut parte de un eveniment neplăcut pe A13 în direcția Pasului Brenner din Austria. Remorca TIR-ului s-a desprins de capul tractor și a deraiat pe carosabil până când s-a oprit de-a curmezișul drumului. 

Evenimentul a avut loc luni, puțin înainte de ora locală 22:00, între Innsbruck și Schönberg, Tirol. Din motive încă necunoscute, după ieșirea din tunelul Bergisel, remorca s-a desprins de capul tractor și a deraiat pe carosabil. 

„După incident, autostrada Brenner a fost complet închisă în zonă pe durata lucrărilor de recuperare până la ora 22:45”, a declarat poliția.

Austria. Șofer român de TIR, accident pe o autostradă

Traficul a fost deviat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nu s-au produs avarii la carosabil sau la mijloacele de circulație.

 

Remorcă cu dubă răsturnată

 

Numai cu câteva ore mai devreme a avut loc și un „accident de remorcă” în jurul orei 19:00, tot pe A13 în galeria Schönberg. Un șofer, în vârstă de 38 de ani, conducea spre Brenner cu o remorcă pe care era încărcată o dubă. Remorca s-a legănat brusc și s-a răsturnat. Ca urmare, două dintre cele trei benzi au fost blocate. Și în acest caz, A13 a trebuit să fie complet închis în această zonă, dar pentru aproximativ 15 minute.

Austria. Un român beat a intrat cu furgoneta într-un camion. Ambii șoferi sunt angajați la Amazon

Toate benzile au fost redeschise circulației în jurul orei 20:15.

 

Un alt șofer român de TIR, accident pe o autostradă din Austria

 

La finele lunii aprilie, un alt șofer român de TIR a fost implicat într-un eveniment neplăcut în Austria, pe A9 din Deutschfeistritz, districtul Graz-Umgebung.  

Accidentul a avut loc în jurul orei 8 dimineața, atunci când tânărul șofer român conducea camionul său pe A9 pe direcția Graz, în Austria. Când șoferul camionului a fost depășit de un autoturism necunoscut în zona șantierului, camionul a părăsit banda din dreapta. Cele două vehicule nu s-au atins.

Austria. Muncitor român, victima unui accident teribil de muncă: a fost lovit de o piatră desprinsă de pe o stâncă

Șoferul român de TIR nu a mai putut scoate mastodontul înapoi pe șosea întrucât a trecut cu autovehiculul peste un terasament și s-a oprit pe fâșia verde din dreapta drumului. Șoferul român de 35 de ani nu a fost rănit.

Din cauza lucrărilor de salvare mai dificile, A9 în direcția Graz a trebuit să fie închisă timp de o oră. Apoi, șoferul camionului a putut continua să conducă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel