Austria. Un român beat a intrat cu furgoneta într-un camion. Ambii șoferi sunt angajați la Amazon

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Austria. Un român beat a intrat cu furgoneta într-un camion. Ambii șoferi sunt angajați la Amazon
Austria. Un român beat a intrat cu furgoneta într-un camion. Ambii șoferi sunt angajați la Amazon

Un român de 24 de ani, care se afla la volanul unei furgonete, s-a izbit de remorca unui camion în timp ce mergea la serviciu. Ambii șoferi sunt angajați ai companiei Amazon.

Evenimentul a avut loc marți seară, atunci când un șofer român se deplasa, la volanului unui Mercedes Sprinter, pe S8a în direcția hub-ului Amazon de pe Aeroportul Leipzig/Halle.

Șoferul român al furgonetei însă nu a frânat și a intrat în coliziune în partea din spate a camionului articulat, care mergea în marșarier. Cu toate că furgoneta a fost distrusă, românul a scăpat cu răni minore.

Poliția l-a testat pe șoferul român cu etilotestul. "Tânărul de 24 de ani avea 2,84 la mie în aerul expirat", a declarat purtătoarea de cuvânt a poliției, Therese Leverenz, pentru BILD. Românul și-a pierdut permisul de conducere și, probabil, și slujba de șofer la Amazon.

Un alt șofer român a adormit la volanul unei dube, în timp ce se deplasa pe Autostrada A8 și s-a izbit de camionul care circula în fața lui. În urma impactului, camionul s-a răsturnat, iar șoferul bosniac a fost rănit.   

Incidentul s-a petrecut pe 21 aprilie, în jurul orei 05.20. Potrivit publicației nachrichten.at, un șofer bosniac în vârstă de 63 de ani se deplasa pe A8, spre Passau. În spatele camionului condus de bosniac circula o dubă condusă de un român de 23 de ani, care ulterior le-a spus oamenilor legii că a adormit la volan.  

Într-o fracțiune de secundă, românul s-a izbit cu duba de spatele camionului, făcându-l pe șofer să piardă controlul volanului. 

Camionul a intrat cu o roată în șanț, fiind aruncat înapoi pe șosea și în cele din urmă, s-a răsturnat pe o parte. Șoferul român de 23 de ani s-a oprit cu duba pe banda de urgență.

În urma accidentului, șoferul camionului a fost rănit ușor și a fost transportat cu ambulanța la spital. Traficul în zona în care s-a petrecut accidentul a fost închis timp de două ore pentru curățirea părții carosabile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel