Un șofer de camion român și doi ucraineni sunt suspectați că și-au ucis un coleg. Principalul suspect este căutat la nivel internațional

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un șofer de camion român și doi ucraineni sunt suspectați că și-au ucis un coleg. Principalul suspect este căutat la nivel internațional / Sursa foto: freepik.com
Un șofer de camion român și doi ucraineni sunt suspectați că și-au ucis un coleg. Principalul suspect este căutat la nivel internațional / Sursa foto: freepik.com

Trei șoferi de camion, în vârstă de 49, 53 și 56 de ani, sunt suspectați că și-au ucis unul dintre colegi în Germania, în noaptea de 27 spre 28 mai 2023.

Potrivit cotidianului german Bild, corpul fără viață al unui cetățean ucrainean în vârstă de 38 de ani a fost descoperit de poliție pe un câmp din apropiere de Dransfeld, districtul Göttingen din Saxonia Inferioară, la două zile după ce acesta a dispărut fără urmă.

 

Poliția crede că șoferii și-au ucis colegul la sediul companiei de transport din Göttingen



Un om de afaceri a fost cel care a anunțat dispariția bărbatului în cursul dimineții și, datorită unor indicii furnizate de martori, colegii de muncă ai victimei au devenit principalii suspecți în ancheta poliției.

Potrivit informațiilor actuale ale poliției, cei trei șoferi ar fi transportat cadavrul victimei într-un vehicul al companiei, un Renault Mégane, pe autostrada B3, după care l-au abandonat pe un câmp.

 

Criminalul este în libertate

 

Doi bărbați, un român de 53 de ani și un ucrainean de 56 de ani, au fost arestați după descoperirea cadavrului. Un judecător a emis mandate de arestare pentru cei doi acuzați de crimă, a anunțat procuratura din Göttingen.

Șoferul de camion român a fost arestat și a refuzat să comenteze acuzațiile, conform presei străine.

Principalul suspect în acest caz, un șofer ucrainean în vârstă de 49 de ani, este în prezent căutat la nivel internațional. Autoritățile europene îl caută în mod activ după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare internațional. Se crede că unul dintre presupușii săi complici l-ar fi ajutat să fugă în străinătate.

 

Poliția cere ajutorul oamenilor care ar putea ajuta la anchetă cu informații

 

Parchetul nu a dorit să dezvăluie în acest stadiu modul în care a fost ucisă victima în vârstă de 38 de ani, din motive legate de strategia anchetei.

Echipele de investigare caută acum martori care ar fi putut vedea mașina Renault Mégane albă între orele 03:00 și 04:00 în dimineața zilei de 28 mai.

Orice persoană care deține informații este rugată să contacteze poliția din Göttingen la numărul de telefon (0551) 491 - 2115.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel