Un român venit din Italia și băiatul lui de 4 ani, infectați cu coronavirus, acuzații grave: „Un haos total!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un bărbat din Deva și fiul său de patru ani au fost infectați cu coronavirus. Cei doi au fost la Roma și de când s-au întors, se află internat în spital, dar susţine că nu au fost înregistraţi pe lista pacienţilor din judeţul Hunedoara.

„Suntem depistaţi pozitiv, eu şi Tudor, sunem bine, suntem internaţi la spital, în Timişoara. Nu e nimic grav. Nu ştim cum ne-am pricopsit cu virusul vieţii. Am plecat sâmbătă din ţară şi am ajuns duminică la Roma, la consultul medical. Am stat acolo la o casă cu curte, nu am stat la bloc, ca să avem contact cu alţii şi am coborât doar pentru a lua o apă. Luni am fost la control, Tudor e bine, la trei ani şi o lună de la transplant, iar lucrurile au decurs normal. Marţi dimineaţa, am plecat spre ţară. Miercuri dimineaţa, a fost mai problematic în vamă în Croaţia, unde am stat împreună cu cel puţin 100 de oameni. Apoi, în vama cu Ungaria am stat cu trei persoane, păstrând distanţa.

La intrarea în ţară, unde din punctul meu de vedere e un haos total în vamă la Nădlac am stat două ore şi un pic până să putem fi escortaţi. Am intrat, miercuri dimineaţă, la ora 4 în vamă, iar în Deva am ajuns la 12:30. Au venit miercuri seara cei de la DSP, ne-au recoltat probe, iar sâmbătă după-amiaza a venit vestea cea tristă că eu şi Tudor suntem pozitivi. Mulţumim celor de la DSP că ne-au permis izolarea la domiciliu şi nu carantina care se preconiza pentru toată lumea care vine din zona roşie, mulţumim şi celor care ne susţin şi spitalului care ne permite să primim pachete", a relatat Andrei Culda, într-un video publicat pe pagina de Facebook Asociaţia Ajutor pentru Tudor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel