Un român și complicele său, prinși cu 12 kilograme de droguri în mașină, pe autostradă în Italia

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român și complicele său, prinși cu 12 kilograme de droguri în mașină, pe autostradă în Italia
Un român și complicele său, prinși cu 12 kilograme de droguri în mașină, pe autostradă în Italia

Poliția Rutieră Busto Arsizio a ridicat peste 12 kg de substanțe stupefiante, inclusiv hașiș, marijuana și cocaină, în urma unui control rutier și a perchezițiilor efectuate ulterior la domiciliul unui român și a complicelui său italian.

În dimineața zilei de luni, 8 ianuarie, o patrulă a Poliției Rutiere a subsecției Olgiate Olona, ​​în cadrul unui serviciu obișnuit de supraveghere pe Autostrada dei Laghi A8 din zona Rho, a verificat un automobil în care circulau doi bărbați, un român și un italian, ambii în vârstă de aproximativ douăzeci de ani și fără antecedente penale.

Din primele momente cei doi au devenit deosebit de agitați, dezvăluindu-și intenția de a finaliza verificarea cât mai curând posibil. Un comportament care i-a făcut imediat polițiști să  investigheze în continuare și au găsit în interiorul autoturismului aproximativ 1,2 kg de substanță narcotică de tip hașiș și o sumă de aproximativ 500 de euro, relatează primasaronno.it.

După verificări rapide, personalul Poliției Rutiere a decis extinderea controalelor la locuințele celor doi subiecți, cu domiciliul în provinciile Bergamo și Cremona. Și acolo, ofițerii au găsit hașiș, marijuana și cocaină în valoare de încă 12 kg.

De asemenea, au mai fost găsite un pistol cu muniție, o macetă, cântare de precizie, cuțite cu lamă și o echipament pentru ambalarea dozelor de droguri.

Cei doi au fost arestați pentru infracțiunea de detenție ilegală în scopul traficului de substanțe stupefiante și, în urma instrucțiunilor Autorității Judiciare din Milano, au fost transferați la închisoarea „Francesco Di Cataldo” din Milano.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel