Un român și-a pierdut viața, după ce a lovit cu mașina un copac de pe marginea drumului

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un român și-a pierdut viața, ce mașina condusă de el a lovit un copac.
Un român și-a pierdut viața, ce mașina condusă de el a lovit un copac.

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina pe care o conducea a lovit un copac de pe marginea drumului, iar bărbatul a fost proiectat în afara vehiculului.

Accidentul s-a produs pe DN 65A, în localitatea Căldăraru, județul Argeș. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Costești au fost sesizați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, despre accidentul de pe raza localității Căldăraru.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit drumul, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț.

În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a murit. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Vezi și:

 

Italia. Accident grav între un microbuz și un autoturism condus de un român: Cinci răniți, dintre care unul în stare gravă

 

 

Accident grav în via della Montagna Spaccata (Nettuno). La volanului microbuzului se afla un român. Unul dintre muncitori a fost transportat în stare extrem de gravă cu un elicopter la Tor Vergata. 

Accident rutier foarte grav în cursul după-amiezii pe via della Montagna Spaccata între o dubă care transporta patru muncitori din Castelli Romani, rezidenți între Lariano și Velletri cu vârste cuprinse între 40 și 50 de ani, care se întorceau de la muncă la Castelli Romani, pe o porțiune îngustă. Urcând o pantă, au intrat în coliziune frontală cu o mașină condusă de un cetățean român.

Impactul a fost foarte violent. La fața locului s-au deplasat ofițeri ai poliției locale din Rocca Priora și o patrulă de carabinieri din Palestrina. 

Unul dintre muncitori a fost transportat în cod roșu cu un elicopter la Tor Vergata, polifracturat, ceilalți trei ocupanți ai dubei și românul au ajuns și ei în diferite spitale din zona Castelli și Palestrina.  Drumul a fost închis timp de câteva ore pentru a permite efectuarea de cercetări și îndepărtarea vehiculelor de pe carosabil. Șoferii vehiculelor au fost supuși unor teste de alcoolemie și de droguri, iar în prezent se fac cercetări pentru stabilirea responsabilităților.

Vezi și:

 

Italia. Mașina care a lovit-o pe românca de 23 de ani, filmată de camerele de supraveghere. Șoferul care i-a luat viața Dianei nu a fost găsit

 

Autopsia Dianei Z., tânăra de 23 de ani ucisă pe o șosea din Cassino, regiunea Lazio din Italia, este gata. Medicii legiști au confirmat că românca a murit pe loc.

Cercetările parchetului, încredințate de militarii Companiei Cassino - coordonate de căpitanul Scolaro - merg înainte în ritm alert. Și nu este exclus ca în următoarele ore să apară vești importante. În aceeași zonă există un sistem de supraveghere video, precum și în alte zone adiacente: printre imaginile deja văzute s-ar putea afla și mașina criminalului. 

Elementele colectate de camere - poate cele mai importante - vor trebui apoi puse împreună cu cel puțin alți doi factori: piesele auto găsite pe asfalt, nu departe de caroserie, și cu autopsia. Părțile de mașină identificate pe carosabil ar sugera ipoteza unui accident și nu omor cu premeditare de a abandona apoi corpul tinerei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel