Un român s-a sinucis în direct pe Facebook după ce soția a plecat în Italia și l-a lăsat singur cu doi copii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură vremeanoua.ro
Sursa foto: captură vremeanoua.ro

Gest șocant al unui român. Acesta și-a pus capăt zilelor și s-a spânzurat, iar evenimentul macabru a fost transmis live pe Facebook.

În vârstă de 46 de ani, victima din Bârlad, județul Vaslui s-a sinucis în văzul mai multor persoane, dat fiind faptul că imaginile cu spânzurarea au fost transmise live pe rețeaua de socializare.

Părăsit de soție, bolnav și cu doi copii în grijă, cetățeanul din Bârlad nu a mai făcut față din punct de vedere psihologic și a luat măsura extremă.

Detaliile legate de sinuciderea bărbatului din Bârlad sunt desprinse dintr-un film de groază. Conform celor de la Vremea Nouă, Acesta, înainte de a-și pune capăt zilelor, acesta a pornit o transmisie live pe Facebook.

Astfel, imaginile cu un impact emoționat sever au putut fi văzute de mai multe persoane. Au existat multe persoane care nu credeau că bărbatul nu își va duce gestul până la final și au preluat acele imagini îngrozitoare.

Sursa citată deține înregistrarea șocantă, însă aceasta este imposibil de publicat, întrucât are un impact emoțional de-a dreptul traumatizant și, în mod absolut de înțeles, a decis să nu o publice.

 

Ce l-a împins pe bărbat la acest gest extrem

 

Trupul fără suflare al bărbatului din Bârlad a fost descoperit sâmbătă, la orele 2.00, într-un apartament din strada G-ral Naumescu din municipiul vasluian. Sesizarea a fost făcută la poliție de către o rudă a bărbatului, dar polițiștii și medicii au ajuns prea târziu, bărbatul fiind declarat decedat.

Recent, bărbatul s-a despărțit de soția sa, cu are un copil, de 3 ani, dar care este bolnav grav, având probleme cardiace. Soția l-a părăsit, plecând fără știrea lui în Italia, lăsându-i ambii copii în grijă (cel de 3 ani și încă un copil din prima ei căsătorie). Copleșit de situație și de și de datorii, bărbatul a clacat și și-a pus capăt zilelor.

„Poliția face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut decesul. S-a deschis un dosar pentru cercetare penală privind infracțiunea de ucidere din culpă. Urmează efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor care au dus la deces”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvnt al IPJ Vaslui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel