Un român s-a sinucis după ce a primit factura pentru curent electric. Bărbatul a lăsat un bilet de adio: Nu am bani să plătesc

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român s-a sinucis după ce a primit factura pentru curent electric. Bărbatul a lăsat un bilet de adio  Nu am bani să plătesc
Un român s-a sinucis după ce a primit factura pentru curent electric. Bărbatul a lăsat un bilet de adio Nu am bani să plătesc

Copleșit de datorii, un bărbat, de 67 de ani, din Lugoj și-a luat viața, după ce a primit factura pentru curent electric, 700 de lei, aproape jumătate din pensia lui. Omul, care trăia singur într-o locuință închiriată a cedat psihic, a fost găsit într-un târziu de proprietarul casei.

Deși era căsătorit, bărbatul, de 67 de ani, se mutase de trei ani singur, în chirie, în apropierea gării din Lugoj. Avea o pensie de 1600 de lei, însă banca îi lua în fiecare lună cea mai mare parte din bani, din cauza unui împrumut mai vechi pe care îl făcuse împreună cu soția.

Din banii rămași trebuia să acopere facturile, care erau tot mai mari. Ajunsese să ceară vecinilor câte o porție de mâncare, relatează Stirile PRO TV.

„De necaz, doamnă, facturi și că-mi vine să plâng că nu ne-a deranjat, că și eu stau în chirie. Cum el nu o mai rămas cu bani, săracul, și chirie și nu are condiții. Dă-mi o felie de pâine, dă-mi trei ouă, toată ziua. Duminică i-am adus mâncare, am vorbit cu el”, a spus o vecină.

Ultima factura pe care a primit-o, în valoare de 700 de lei, l-a distrus. „Au găsit pe masă un plic pe care era scris nu am bani să plătesc. Facturile care erau din data de 23.06.2021”, spune un alt vecin.

Proprietarul urma să vină să ia banii pentru utilități.  „Or găsit un plic de acte lângă el. Mi-a zis că nu se simte bine și că trec prin oraș, trec pe la tine, el nu că după 11 că nu mă simt prea bine”, relatează Gheorghe S, proprietarul casei în care stărea bărbatul. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Acum fiica bărbatului, și ea cu o situație financiară precară, se va ocupa de înmormântare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel