Român, arestat după ce şi-ar fi bătut fratele mai mare, până l-a omorât

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 67 din comuna Berislăveşti a fost arestat preventiv după ce şi-ar fi ucis în bătaie fratele în vârstă de 71 de ani, au anunţat, luni, procurorii vâlceni.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi bătrâni locuiau în aceeaşi casă, decesul victimei survenind, sâmbătă, în urma numeroaselor lovituri cu pumnii şi cu diferite corpuri contondente aplicate de inculpat în decurs de două zile.

Român, ucis de frate



"Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în perioada 11-12.02.2022, inculpatul a aplicat victimei, fratele său, în repetate rânduri, numeroase lovituri cu corpuri dure şi cu pumnul pe toată suprafaţa corpului, provocându-i multiple echimoze, excoriaţii, plăgi şi fracturi care au condus la decesul victimei în data de 12.02.2022", se precizează în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Inculpatul a fost reţinut de poliţişti sâmbătă şi prezentat duminică instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru omor asupra unui membru de familie, măsură aprobată de judecătorii Tribunalului Vâlcea. Cercetările în acest caz continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. 

Un alt bărbat, din judeţul Botoşani a murit, luni, în urma unui incendiu de vegetaţie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Român, mort în urma unui incendiu de vegetaţie

 

Potrivit acestora, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de patru hectare, bărbatul fiind surprins de flăcări. Victima a fost găsită carbonizată.

"Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani au fost solicitaţi să intervină, în această după-amiază (n.r.- luni după-amiază), pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, produs pe un câmp dintre localităţile Corneşti şi Teioasa. Bărbatul care a anunţat incendiul a precizat faptul că există şi o victimă.

La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pompierii voluntari din oraşul Darabani şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Pompierii au constatat că o persoană a fost surprinsă de incendiu, trupul acesteia fiind găsit carbonizat", au precizat oficialii ISU.

În incendiu a ars şi o plantaţie de salcâmi din zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel