Un român, plecat la muncă în America, dat dispărut. Familia e disperată!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român, plecat la muncă în America, dat dispărut de familie
Un român, plecat la muncă în America, dat dispărut de familie

Polițiști din  Poliției Rurale Topraisar, județul Constanța, au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitului Alexandru Cristian Ionuț, de 40 de ani, din satul Lanurile, comuna Bărăganu.

La data de 4 februarie 2004, Alexandru Cristian Ionuț a plecat în mod voluntar,  la muncă, în străinătate, respectiv în orașul Chicago din Statele Unite ale Americii, iar, de la data de 24 noiembrie 2022, nu a mai putut fi contactat telefonic.

Numitul Alexandru Cristian Ionuț are 1,80 m înălțime, 80 de kilograme, păr blond, scurt, ochi albaștri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

 

Un alt român a dispărut după ce a plecat  la muncă în străinătate  

 

Un alt român din Odorheiu Secuiesc, Flinta Janos, care a plecat la muncă în străinătate, este de negăsit două luni. Familia l-a dat dispărut. 

Poliţiştii din Harghita cer sprijinul cetăţenilor în găsirea unui bărbat din Odorheiu Secuiesc, care ar fi plecat la muncă în străinătate şi nu a mai putut fi contactat de familie începând cu luna mai.

Potrivit comunicatului emis de Biroul de Presă al IPJ Harghita, o femeie din municipiul Odorheiu Secuiesc a raportat că fiul ei, numit Flinta Janos, în vârstă de 55 de ani, a plecat să lucreze în străinătate şi nu a mai putut fi contactat de atunci.

Conform informaţiilor furnizate de femeie, bărbatul a părăsit domiciliul în data de 24 mai, moment în care a sunat-o pe sora sa şi i-a spus că se află în Danemarca. Ulterior, însă, nu a mai putut fi contactat.

Poliţiştii fac un apel către orice persoană care deţine informaţii despre Flinta Janos să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel