Un român oprit în trafic le-a dat polițiștilor un permis britanic obținut după preschimbarea unuia românesc FALS

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Ministerul Afacerilor Interne România
Sursa foto: Facebook @Ministerul Afacerilor Interne România

Un bărbat de 42 de ani din municipiul Turda, care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 cu viteză mai mare decât limita legală, le-a prezentat poliţiştilor argeşeni un permis britanic obţinut după preschimbarea unuia românesc falsificat. 

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, şoferul circula cu viteza de 92 km/h în localitatea Morăreşti, într-o zonă în care limita este de 50 km/h. El le-a înmânat agenţilor rutieri care l-au oprit o copie a unui permis de conducere emis de autorităţile din Marea Britanie, fără drept de conducere pe teritoriul României.

"Din verificările efectuate ulterior, cu sprijinul autorităţilor corespondente din ţările în cauză, s-a stabilit că bărbatul ar fi obţinut un permis de conducere emis de autorităţile din Marea Britanie, prin preschimbarea unui permis eliberat de autorităţile maghiare, care la rândul său a fost obţinut prin preschimbarea unui permis de conducere românesc, susceptibil a fi fals", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducere fără drept. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel