Un român întors din Italia și-a ucis mama cu sânge rece. "A avut un accident în Sardinia, a căzut în cap"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Un bărbat în de 44 de ani din localitatea Gâşteşti, Paşcani, a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat că şi-a omorât mama de 84 de ani. 

Vasile Roman locuia de aproximativ doi ani alături de mama sa. În acest timp, mai ales atunci când consuma alcool, individul îşi lovea mama, situaţia din familia Roman fiind cunoscută inclusiv în rândul poliţiştilor, care l-au anchetat în mai multe dosare de agresiune pe individ, scrie ziaruldeiasi.ro.

Ieri-dimineaţă, Roman a avut o discuţie în contradictoriu cu mama sa, care l-a muşcat de mână. Orbit de furie, individul a luat de jos o bucată de lemn şi a lovit-o violent în cap pe mama sa. Femeia s-a prăbuşit şi a murit în scurt timp din cauza rănii grave.

Bărbatul a vrut să se sinucidă

După crimă, bărbatul a fugit la un vecin căruia i-a cerut să sune la 112.

"Asta mi-a spus, că a omorât-o pe mamă-sa şi să mă duc acolo. Era treaz, nu era beat. Păcat de el, dacă nu mă duceam se omora şi el", a povestit vecinul. După ce a sunat la 112, acesta a mers în curtea în care a avut loc grozăvia şi l-a găsit pe criminal lângă un ştreang improvizat.

Vasile a avut un accident de muncă în Italia. A căzut în cap

Vasile Roman a lucrat în trecut în Italia, unde a suferit un accident în urma căruia se pare că a rămas cu sechele psihice. De altfel, acesta a fost internat, în trecut, de mai multe ori la Psihiatrie.

"Are dosar penal de agresiune împotriva mamei. Îi făcea viaţa grea, o lovea. El a avut o problemă, un accident în Sardinia, a căzut în cap, nu şi-a luat medicamentele şi când bea alcool devenea violent", a povestit unul dintre fraţii suspectului, relatează aceeași sursă.

"A fost cel mai mic copil din familie şi a fost cel mai alintat. A mai avut probleme, a fost dus la poliţie la Paşcani, dar l-a adus înapoi. A fost dus şi la Iaşi la Psihiatrie, dar a revenit. Legislaţia daca era mai bună, nu se întâmpla asta", a povestit un alt frate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel