Un român, infectat cu COVID-19 s-a sinucis, aruncându-se de la etajul unui spital din Arad

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un pacient român s-a sinucis aruncându-se de la etajul unui spital din Arad. Bărbatul era internat la secţia COVID-19 din cadrul spitalului Grădiște din judeţul Arad.

Deocamdată nu se cunosc cu exactitate cauzele care l-au împins pe bărbat să recurgă la acest gest. Totuşi, nu este prima persoană care alege să îşi încheie socotelele cu viaţa. În urmă cu câteva săptămâni, la spitalul din Constanța a mai avut loc un incident în care un bărbat s-a aruncat de la etaj după ce a aflat că ar fi suspect de infectarea cu COVID-19.

Ieri seara, o femeie, în vârstă de 53 de ani, a decedat după ce s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc. Evenimentul a avut loc în Târgoviște. Polițiștii dâmbovițeni au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la acest eveniment nefericit. Deocamdată nu se cunosc deocamdată motivele acestui gest extrem. În urma impactului cu solul, persoana în cauză a decedat, iar cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. „Polițiștii efectuează cercetări, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a anunțat IPJ Dâmbovița. Potrivit primelor date, femeia, în vârstă de 53 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul IX al unui bloc din Târgoviște, județul Dâmbovița, însă, momentan, nu se cunoaște motivul pentru care ar fi recurs la un astfel de gest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel