Un român gelos a condus șapte ore până în Austria ca să-l bată pe partenerul fostei sale iubite

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român gelos a condus șapte ore până în Austria ca să-l bată pe partenerul fostei sale iubite. Sursa foto: freepik.com
Un român gelos a condus șapte ore până în Austria ca să-l bată pe partenerul fostei sale iubite. Sursa foto: freepik.com

După ce fosta sa iubită, o conațională, l-a anunțat că se desparte de el, un român a urcat în mașină și a condus șapte ore până în Austria, ca să se răzbune.

 

 

În Puch, lângă Weiz, o ceartă între doi bărbați din cauza unei femei a escaladat sâmbăta trecută. Se spune că un român de 31 de ani l-a atacat pe noul partener al fostei sale iubite.

În seara zilei de 7 octombrie, polițiștii au fost chemați la un adăpost pentru muncitori români, unde o ceartă doi bărbați scăpase de sub control.

Potrivit poliției, o tânără de 27 de ani și-a informat telefonic partenerul , care locuiește în România, că pune capăt relației pentru că s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Românul gelos a urcat în mașină și a condus din România până la Puch bei Weiz, scrie presa din Austia.

Când românul de 31 de ani a ajuns în Stiria de Est, după un drum de șapte ore cu mașina, a luat un cuțit cu o lamă de 30 de centimetri și a încercat să pătrundă cu forța în casa rivalului său.

Românul și-a amenințat rivalul că îl va ucide. Mai mult, a avariat și un autoturism care era parcat în curte. În cele din urmă, cei doi bărbați au avut o altercație violentă, iar femeia, o românca de 27 de ani, a suferit un atac de panică și a leșinat.

 

Adversarul sufocat cu o curea

 

Când noul ei iubit s-a repezit în ajutorul ei, românul de 31 de ani i-a pus o curea la gât și a început să-și sufoce adversarul. Mai mulți muncitori au intervenit și i-au despărțit pe cei doi bărbați. În plus au alertat poliția. Românca inconștientă a fost dusă la spital de echipa de salvare.

Potrivit martorilor, românul de 31 de ani a încercat să scape de cuțit care a fost găsit, într-un tufiș, de către câinele polițist Tell.

Tel” are doi ani și jumătate, un câine antrenat de protecție și de adulmecare și în prezent completează un antrenament special pentru a deveni un câine de detectare a explozivilor. Suspectul nu a mărturisit acuzațiile de amenințări și tentativă de omor în timpul interviurilor. Dimpotrivă a zis că este o victimă și a mărturisit doar agresiune excesivă și deteriorarea vehiculului din curte. Românul de 31 de ani a fost dus la închisoarea Graz-Jakomini și se află în arest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel