Un român fără certificat a fugit de polițiști: A rupt un gard și a intrat cu mașina într-un stâlp

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Drumurile din județul Dâmbovița au fost pline de incidente în această seară, după ce polițiștii au organizat o razie de amploare.

Astfel, în urma verificărilor, polițiștii au identificat un sofer din Dâmbovița fără certificat care a fugit de aceștia. El a rupt gardul unei case și s-a oprit cu mașina într-un stâlp de electricitate.

Potrivit autorităților, bărbatul nu avea certificat verde de vaccinare și plecase la drum fără să aibă un motiv bine întemeiat. El a rămas fără permis pentru o perioadă de 30 de zile și s-a ales cu o amendă de 1.450 de lei. În plus, mașina acestuia a fost distrusă, potrivit ȘtirileProtv.

 

Prins la pariuri cu un certificat de vaccinare împrumutat

 

În aceeași seară, polițiștii au dat și peste un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care intrase într-o sală de pariuri cu un certificat de vaccinare care aparținea în fapt altei persoane. Pe numele bărbatului s-a deschis dosar penal.

Astfel, în total, în doar câteva ore, politiștii au dat peste 400 de amenzi în valoare 65 de mii de lei. Peste 700 de persoane au fost legitimate și 400 de autovehicule - trase pe dreapta, scrie ȘtirileProtv.

De asemenea, poțiștii au deschis dosar penal pentru cinci șoferi, pentru că aceștia s-au urcat băuți la volan, iar 43 au fost sancționați pentru viteza excesivă, potrivit ȘtirileProtv.

 

Un bărbat a murit pe loc, acroșat de o mașină

 

O mașină care circula pe sensul Focșani-Bacău a acroșat, seara trecută, 31 octombrie, un pieton care se angajase în traversarea străzii pe Drumul Național 2 E 85 Pufești.

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la locul accidentului rutier sesizat prin apel 112. După sosirea echipajelor de la Ambulanță, a fost declarat decesul pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Victima a fost identificată: este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Domnești.

 

Un șofer român și-a pierdut viața, zdrobit de mașina care s-a răsturnat într-un șanț

 

Un bărbat de 47 de ani a murit duminică după-amiază după ce s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea unui drum național.

Potrivit IPJ Arad, accidentul a avut loc pe DN 79A, la kilometrul 106. Un bărbat de 47 de ani, care se afla la volanul unei mașini, a pătruns pe contrasens. Bărbatul a pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a răsturnat în șanț.

În urma accidentului, bărbatul, care se afla singur în mașină, a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel