Un român extrădat din Anglia a reușit să scape pe aeroportul din Cluj. S-a urcat în taxi și a plecat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un cetățean român care a fost înapoiat de autoritățile din Marea Britanie a reușit să scape pe Aeroportul International din Cluj Napoca, marți seara, anunță Poliția de frontieră Cluj. 

Bărbatul, care venea din Luton, a fost preluat de la aeronava de către un polițist de frontieră în vederea efectuării formalităților de intrare în țară.

Pe timpul verificărilor suplimentare în linia a doua de control, derulate în astfel de situații, bărbatul a profitat de un moment de neatenție al polițistului, s-a amestecat in mulțime și a ieșit din incinta aeroportului, precizează comunicatul. Conform unor surse, el ar fi plecat cu un taxi.

În urma verificărilor s-a stabilit ca bărbatul, domiciliat pe raza județului Cluj, figurează în atenția autorităților române, pentru infracțiuni la regimul circulației. Imediat au fost formate echipe operative, fiind alertate structurile locale ale poliției și jandarmeriei, in vederea depistării persoanei in cauza. Cercetările continuă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale.

Totodată, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne în vederea stabilirii împrejurării în care s-a produs evenimentul şi au fost dispuse măsuri pentru a preîntâmpina astfel de situaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel