Un ROMÂN din Marea Britanie a rămas fără BOLIDUL de 32.000 de euro IMEDIAT după ce l-a cumpărat

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român stabilit în Marea Britanie și-a cumpărat un autoturism BMW seria 6 Gran Coupé, în valoare de 32.000 de euro, dar nu a apucat să îl conducă niciun kilometru, pentru că a rămas fără el.

După ce a cumpărat mașina, bărbatul a decis să o aducă în țară, pe platformă, pentru că încă nu avea documente în bază cărora putea să circule, informează Știrile PRO TV.

Citește și Marea Britanie. Orașul unde oamenii se TEM că ROMÂNII le vor FURA copiii

Ajuns la punctul de frontieră din Giurgiu, românul mândru de achiziția lui a aflat că mașina era căutată de autoritățile din Marea Britanie.

„În data de 08.05.2019, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră cetățeanul român P.D., în vârstă de 31 ani, la volanul unei autoutilitare care tracta o platformă, pe care transporta un autoturism marca BMV. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în luna martie a acestui an”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Citește și Marea Britanie. Șofer ROMÂN de TIR, CONDAMNAT după ce a UCIS o tânără. Se uita la un SERIAL la volan

Tânărul a spus că a cumpărat autoturismul din Marea Britanie și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel