Un român din Italia a urcat beat la volan și a provocat un accident: și-a abandonat amicul mort și iubita rănită și a fugit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român din Italia a urcat beat la volan și a provocat un accident, și-a abandonat amicul mort și iubita rănită și a fugit
Un român din Italia a urcat beat la volan și a provocat un accident, și-a abandonat amicul mort și iubita rănită și a fugit

Iulian Bogdan Andronic, un român în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în Filetto, este acuzat de ucidere din culpă, agravată de conducerea în stare de ebrietate și fugă de la locul unui accident rutier în care o persoană a decedat.

Românul a urcat la volan cu o alcoolemie de patru ori mai mare decât limita legală. Acesta a pierdut controlul volanului și a provocat un accident rutier.

Iubita sa, de 31 de ani care se afla pe bancheta din față, a fost rănită, în timp ce prietenul său care călătorea pe bancheta din spate, Danilo Filomeno, de 58 de ani, născut în Ravenna și rezident în San Pancrazio, a murit.

Șoferu român a fugit de la locul accidentului, dar, la scurt timp după aceea. a fost urmărit de polițiști, care l-au arestat și l-au dus în închisoare, scrie ilrestodelcarlino.it.

Tragedia a avut loc în jurul miezului nopții, între vineri și sâmbătă, 13 ianuarie, în Godo di Russi, la intersecția dintre via San Vitale și via Sentierone.

Toyota Yaris condusă de românul de 36 de ani se deplasa pe San Vitale în direcția Ravenna. Din motive încă aflate în cercetare, dar probabil că mașina mergea cu viteză mare. Românul a urcat cu mașina pe sensul giratoriu, a pus la pământ un gard, apoi automobilul s-a răsturnat.

 

Șoferul român a avut o atitudine arogantă și necooperantă față de polițiști

 

În urma accidentului, pasagerul de pe bancheta din spate a murit pe loc. Între timp, un cuplu care fusese martor la accident a sunat la poliție. La scurt timp, la fața locului au intervenit  serviciile de urgență 118, cu două ambulanțe și o mașină medicală, împreună cu pompierii care au început extragerea ocupanţilor din habitaclu. Primul care a fost salvat, practic nevătămat, a fost bărbatul aflat la volan care, după un scurt moment de confuzie, a plecat pe jos.

Medicii au confirmat decesul prietenului care călătorea cu el, în timp ce femeia, născută în Faenza și rezidentă în Riolo Terme, a fost transportată la Bufalini în Cesena cu un cod de gravitate medie și a fost deja externată.

Carabinierii de la stațiile Mezzano și Sant'Alberto au intervenit la fața locului și, împreună cu pompierii, au început s-l caute pe șofer. O oră mai târziu, presupusul responsabil pentru accident a fost urmărit și arestat.

Potrivit martorilor, românul de 36 de ani a luat imediat o atitudine arogantă și necooperantă față de polițiști. În urma analizelor de alcool în sânge, s-a constatat că acesta avea o alcoolemie peste 2 grame de alcool pur în sânge.

Odată cu finalizarea cercetărilor, românul a fost transferat  la închisoare unde așteaptă audierea de validare. Mașina care a fost înmatriculată pe numele unui cetățean albanez a fost ridicată.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel