Un român, care se pregătea să sară de pe un pod înalt în Italia, salvat în ultima clipă de polițiști

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un român, care se pregătea să sară de pe un pod înalt în Italia, salvat în ultima clipă de polițiști. Sursa foto: freepik.com
Un român, care se pregătea să sară de pe un pod înalt în Italia, salvat în ultima clipă de polițiști. Sursa foto: freepik.com

Polițiștii Direcției de Prevenire a Criminalității din Piemont au salvat un român, care se pregătea să sară de pe un pot înalt zeci de metri.

S-a întâmplat pe Lungo Dora Firenze, vineri, 28 iulie 2030, după prânz. Două patrule ale Direcției de Prevenire a Criminalității Piemonte se afalu într-un punct de control în timpul unei activități aflate la dispoziția Sediului Poliției din Torino.

La un moment, polițiștii au fost anunțați de un șofer că un bărbat a urcat peste paratetul podului Carlo Emanuele I și pare să fie pe punctul de a se arunca.

Polițiștii s-au grăbit la fața locului, având grijă să nu facă nici cel mai mic zgomot pentru a nu speria persoana cu intenții de sinucidere, transmte poliția italiană.

Într-adevăr, un bărbat, cetăţean român în vârstă de cincizeci de ani, se află pe marginea  exterioară a podului și se ținea cu mâinile de balustradă.

 

Doi polițiști l-au prins în ultimul moment pe românul care vroia să sară 

 

Doi polițiști, coordonându-se între ei, au reușit să-l prindă de brațe pe românul care chiar în acel moment a dat drumul balustrăzii de care se ținea.

În ciuda faptului că a dat drumul balustrăii, românul a fost tras în sus datorită intervenției celorlalți polițiști prezenți la fața locului, care au reușit să-l tragă peste parapet și să-l aducă pe pământ în siguranță.

În așteptarea sosirii cadrelor medicale, polițiștii i-au dat bărbatului apă și l-au susținut moral, având în vedere starea în care acesta se afla.

Se pare că românul vroia să-ți încheie socotelile cu viața din cauza unor neînțelegeri cu familia.

-------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 


https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel