Un ROMÂN a AMENINȚAT că se aruncă de la etajul 6 dacă Dragnea nu e ELIBERAT

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un bucureștean s-a agăţat în afara balconului situat la etajul 6 al unui bloc de pe bulvardul Unirii strigând că își va pune capăt zilelor dacă „domnul presedinte Dragnea” nu e eliberat.

Forţe impresionante de ordine au fost mobilizate în seara zilei de vineri, 14 iunie, în preajma unui bloc situat pe bulevardul Unirii din Bucureşti, unde un bărbat a ameninţat cu sinuciderea, potrivit Adevarul.ro, citat de realitatea.net.

Bărbatul s-a agăţat în afara balconului situat la etajul 6 al blocului de pe bulvardul Unirii strigând că urmează să-şi pună capăt zilelor.

Martorii spun că incidentul s-a produs la „blocul Zepter” de pe Unirii şi că bucureşteanul ameninţa că-şi va pune capăt zilelor dacă nu i se respectă o solicitare.

„Nu am stat decât 2-3 minute. Vorbea cu el prin staţie unul cu Dialog scris pe vestă. Şi spunea ceva de „Domnul Preşedinte Dragnea, apoi mai mulţi dintre vecini şi un poliţist discutau că vrea să se sinucidă că nu îi dau drumul lui Dragnea din puşcărie”, spune unul dintre martorii care au relatat incidentul pe Reddit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel