Un român abia venit din Germania, ucis fără milă și abandonat în gară. Un suspect a fost prins

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Magistraţii Tribunalului Timiş au admis, vineri, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş şi au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat inculpat de săvârşirea infracţiunii de omor calificat, în stare de recidivă postexecutorie, a anunţat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip.

„În sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că în noaptea de 23 iulie, în jurul orei 03.25, în timp ce se afla în staţia CFR Timişoara Nord, în zona de acces spre liniile de cale ferată Grupa Reşiţa, din spatele unui magazin alimentar, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat victimei R.F. o lovitură de cuţit în zona pieptului, în partea dreaptă. În urma loviturii, victima a suferit o plagă înjunghiată penetrantă în hemitoracele drept, atingând plămânul drept şi aorta, soldată cu hemoragie internă şi externă, leziuni traumatice grave care au condus la decesul acesteia, a declarat, vineri, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip.

Inculpatul S.V.A. a mai comis în cursul anului 2006 o tentativă de omor calificat.

Cercetările continuă în cauza, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept în care a fost comisă fapta.

Punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Florin Rafa, de 33 de ani, era din Sibiu, se întorsese recent din Germania, unde lucrase la un circ și își căuta loc de muncă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel