Dramă la Galați: Un român abia întors de la muncă din Italia și-a omorât soția în bătaie

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român care a lucrat mai mulți ani în Italia și s-a întors acasă și-a ucis soția în bătaie. Femeia, în pragul vârstei de 60 de ani, mamă a doi copii majori, a fost doborâtă de o ploaie de pumni. Se pare că totul a pornit de la faptul că femeia căzuse în patima alcoolului. 

O familie din localitatea Cudalbi, județul Galați, a fost separată timp de peste trei ani. Gheorghe Miron a fost la muncă în Italia, pentru a câștiga bani. Soția sa a rămas singură acasă, iar din cauza singurătății s-a apucat să bea.

Se pare că bărbatul n-a mai suportat, și-a ieșit din minți și a luat-o la bătaie pe femeia cu care își împărțise ultimii 24 de ani din viață.

"Drama familiilor despărțite de nevoia unui trai mai bun a cunoscut un nou episod într-o localitate gălățeană, o femeie în pragul vârstei de 60 de ani, mamă a doi copii majori, sfârșind sub pumnii celui cu care și-a împărțit viața la bine și la greu. Tragedia s-a petrecut după ce victima își trăise ultimii ani în singurătate, timp în care picase în mrejele unui viciu pe care soțul ei nu l-a acceptat", scrie publicația locală Viața Liberă.

Potrivit sursei citate, Gheorghe Miron a fost plecat în Italia, alături de unul dintre cei doi copii, acum majori, ca să muncească și să facă bani. La întoarcerea acasă, văzând că soția lui s-a apucat de băut, bărbatul și-a ieșit din minți și, în urma unui scandal, a luat-o la bătaie pe femeia cu care își împărțise ultimii 24 de ani din viață.

Loviturile aplicate pe tot corpul i-au fost fatale femeii

 

Se pare că femeia a agonizat o zi întreagă în casă. După 24 de ore, când a fost chemată salvarea, a fost prea târziu. "Echipajul medical solicitat a constatat decesul victimei. În urma necrepsiei s-a stabilit că aceasta a suferit numeroase leziuni, printre care și o ruptură splenică. Suspectul a fost reținut pentru omor asupra unui membru al familiei", a precizat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

La 48 de ore după ce soția sa a murit, Gheorge Miron a fost dus în fața unui judecător, care a decis arestarea sa pentru 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel