Un român a supravieţuit miraculos, după ce s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc. De ce a recurs la acest gest disperat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei

În acestă dimineață, în timp ce soţia sa se afla în apartament, un bărbat ar fi urcat la etajul zece, acolo unde îşi avea sediul administraţia blocului, a deschis geamul încăperii şi s-a aruncat în gol. Vecinii spun că acesta ar fi avut mai multe datorii.

 

Victima a fost preluată de ambulanţă cu semne vitale. La locul incidentului au venit criminaliştii pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Vecicii spun că, în ultima perioadă, bărbatul s-ar fi confruntat cu probleme financiare. Acesta era preşedintele asociaţiei de proprietari, dar datoriile erau personale. În trecut ar fi girat colegi de serviciu, iar aceştia nu şi-ar fi mai plătit creditele, motiv pentru care era a fost obligat să plătească restanţele, scrie adevarul.ro

Datoriile i-ar fi fost achitate de fetele sale cărora le-ar fi lăsat un bilet în care îşi cere iertare că le-a adus într-o asemenea situaţie. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean cu multiple traumatisme şi fracturi şi urmează să fie investigat şi cu computerul tomograf. Medicii de la Spitalul Judeţean l-au stabilizat însă următoarele ore sunt decisive. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel