Şefa Inspectoratului Teritorial de Muncă Buzău, răpusă de noul coronavirus. Avea 59 de ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
lumanare_deces
lumanare_deces

Şefa Inspectoratului Teritorial de Muncă Buzău, a murit la vârsta de 59 de ani, la câteva săptămâni după ce a contractat virusul SARS-CoV-2. Tatiana Gherase era internată în Spitalul Judeţean Buzău, unde putea să respire doar cu ajutorul aparatelor de ventilaţie.

După ce Tatiana Gherase s-a infectat cu SARS-CoV-2, activitatea instituţiei pe care o conducea a fost suspendată pe 19 noiembrie, ITM Buzău fiind fiind declarat focar de COVID-19. S-a internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, starea de sănătate ameliorându-se în primele zile.  Pe parcurs, pacienta a acuzat probleme respiratorii, iar medicii au decis să o transfere la ATI pentru a fi conectată la aparatele de oxigen.

Decesul a survenit în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe secţia ATI a Spitalului Judeţean Buzău. Tatiana Gherase avea 59 de ani şi conducea ITM Buzău, din ianuarie 2018, scrie adevarul.ro.

Numărul deceselor cauzate de infecţia cu coronavirus în Buzău a ajuns la 181. Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au mai fost confirmate 54 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2. Zece pacienţi au fost diagnosticaţi în laboratoare private de analize şi 3 pacienţi au fost diagnosticaţi în unităţi sanitare din alte judeţe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel