Un român a sunat la 112 și a reclamat că nu este lăsat să intre la păcănele. Bărbatul nu avea certificat verde și a fost amendat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat, de 35 de ani, din Constanța, a provocat un adevărat scandal în fața unei săli de jocuri de noroc, când i s-a cerut certificatul verde la intrare. Supărt pe angajați, omul a sunat la 112. Scandalul a continuta și la secția de poliție.

Hotărât să își încerce norocul la păcănele, individul a insistat să fie lăsat în interior chiar dacă nu avea certificatul verde care să dovedească că este imunizat. Angajații i-au explicat că trebuie să respecte regulile, însă bărbatul s-a înfuriat și imediat a sunat la 112, unde ac reclamat situația. 

În doar câteva minute, în fața sălii de jocuri de noroc a ajuns și un echipaj de poliție, însă lucrurile au decurs așa cum își dorea bărbatul, scrie stirileprotv.ro/ 

Pentru că nu a vrut să se legitimeze și a devenit tot mai agitat, individul a fost condus la secția de poliție. Acesta a fost amendat și cu 6.000 de lei pentru că a sunat fară motiv la numărul de urgență, pentru scandal dar și pentru că nu a respectat măsurile de protecție. 

 

Un alt român, supărat că a pierdut banii la păcănele, a furat încasările sălii 

 

 

Supărat că a pierdut la păcănele, un băiat în vârstă de 19 ani din localitatea maramureșană Baia Sprie a profitat, zilele trecute, de neatenţia angajatei şi a furat toate încasările, potrivit ȘtirileProtv.

După ce a furat toate încasările sălii, bărbatul a reuşit să fugă şi s-a adăpostit în altă sală de jocuri de noroc, în speranţa că de această dată va câştiga și, totodată, va scăpa de autorități. El a fost surprins însă de camerele de supraveghere, aşa că poliţiştii i-au dat repede de urmă.

Totul a început când bărbatul în vârstă de 19 ani a intrat în cafeneua unde erau şi jocurile de noroc. Astfel, el a reușit să piardă toți banii pe care îi avea la el, aproximativ 1.000 de lei, potrivit ȘtirileProtv.

Ulterior, pentru a-și recupera pierderea, el a intrat în spatele tejghelei de unde a luat un plic în care erau ţinute încasările, mult mai mari decât suma pierdută de acesta, peste 3.000 de lei. Apoi, băiatul a plecat rapid din cafenea, fără să îşi dea seama că a fost filmat de camerele de supraveghere.

“În baza semnalmentelor oferite de reclamant, poliţiştii din Baia Sprie au reuşit identificarea. A fost reţinut pentru 24 de ore”, a precizat Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș. Potrivit autorităților, tânărul și-a admis fapta şi a returnat toţi banii. Cu toate acestea, el nu a scăpat de dosarul penal întocmit pe numele său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel