Un român REVOLTĂ Italia după accidentul mortal: "Bine că a MURIT". E RĂZBOI TOTAL

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român din Italia a stârnit revoltă în Italia după ce a spus că este foarte bucuros că un polițist italian a murit într-un groaznic accident petrecut recent. Internetul a fost invadat de postări împotriva polițiștilor italieni după recentele schimbări ale codului rutier italian care a afectat foarte mulți români. 

"Ce frumos, un polițist mai puțin," a fost postarea care a revoltat Italia și care a dus la demararea unei anchete.

Postarea nu i-a revoltat doar pe internauți, ci a creat valuri și printre oamenii legii.

Investigațiile au pornit imediat și după o serie de cercetări și verificări pe conturile sociale a fost identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani de națioalitate română. Pe numele său a fost deschis un dosar penal și va trebui să răspundă în legătură cu cuvintele ofensatoare în legătură cu moartea unui polițist "care era ocupat să-și facă treaba ca mulți dintre colegii său din sectorul de securitate, pe drumurile italiene," notează Il Giornale. 

Reamintim că accidentul rutier în care a decedat polițistul s-a petrecut pe data de 15 ianuarie pe o autostradă din Italia, între localitățile Catania și Messina. În tragicul eveniment a fost implicată  mașina de poliție și un TIR. Din nefericire, unul din cei doi polițiști aflat în mașină și-a pierdut viața, iar celălalt este la spital cu răni grave.

La scurt timp, Matteo Salvini a transmis un mesaj în care își arăta profunda compasiune pentru pierderea unui om care se află în subordinea sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel