Un român a rămas fără trei degete, după ce arma s-a descărcat accidental

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
vanatoare_vanator
vanatoare_vanator

Un bărbat, de 44 de ani din Vaslui, a ajuns în stare gravă la spital, după o partidă de vânătoare. Într-un moment de neatenţie, arma s-a descărcat şi l-a lăsat pe bărbat fără 3 degete. Colegii de vânătoare l-au dus la cel mai apropiat spital.

O partidă de vânătoare s-a încheiat tragic pentru unul dintre participanţi. S-a întâmplat într-o zonă de pădure dintre localităţile Mărăşeşti şi Voineşti. Vânătorul, în vârstă de 44 de ani, a scăpat arma din mână, iar aceasta s-a descărcat şi l-a lăsat pe bărbat fără trei degete, scrie Observator News. 

"Arma acestuia s-a declanşat accidental, provocându-i răni importante la nivelul membrelor. A fost pansat, stabilizat, perfuzat şi transportat ulterior la spitalul din Bârlad, pentru investigaţii suplimentare şi tratament adecvat", a precizat Dan Ungureanu de la ISU Vaslui.  

În cazul rănirii vânătorului din Vaslui a fost deschis un dosar penal.  "În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi uz de armă fără drept şi sunt continuate cercetările pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul şi pentru a se stabili dacă au fost respectate prevederile legale privind uzul de armă", a precizat Mihaela Manoliu, IPJ Vaslui.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel