Un român a provocat haos într-un orășel din Austria. Supărat pe iubita sa, a luat o bară de fier și a distrus tot ce i-a ieșit în cale

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a provocat haos în orășelul austriac Neunkirchen. După ce s-a certat cu iubita sa, tânărul a pus mâna pe o bară de fier și a distrus tot ce i-a ieșit în cale. 

Noapte cu peripeții pentru un român în vârstă de 31 de ani stabilit în Austria. Tânărul, rezident la Neunkirchen, a luat-o razna și, înarmat cu o bară de fier, a plecat de acasă și a lăsat o dâră de distrugere prin oraș.

Băiatul a fugit de poliție doar o jumătate de oră, însă timpul a fost suficient pentru a-și vărsa nervii pe tot ce i-a ieșit în cale, potrivit publicației noen.at

Românul s-a certat cu iubita sa

 

Motivul pentru care românul s-a enervat atât de tare pare să fi fost o ceartă cu iubita sa. Tot ea a fost cea care a alertat poliția. Când polițiștii au sosit acasă la cei doi, au găsit-o pe femeie complet tulburată și șocată. Femeia le-a arătat ofițerilor direcția în care a fugit făptuitorul.

Inițial, bărbatul a spart mai multe geamuri ale magazinului Mobelix, apoi a spart geamurile semafoarelor la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Raglitzerstrasse. De aici a plecat către administrația raională, unde a distrus ușa de la intrare și o stație de încărcare pentru mașini electrice. Făptuitorul a alergat apoi spre centrul orașului, unde a fost în cele din urmă prins și reținut de grupul de intervenție rapidă. 

Pentru că se afla sub influența alcoolului, tânărul a fost reținut la secție și nu a putut fi audiat decât la orele dimineții. În cursul anchetei, s-a mai dovedit că românul a avariat mai multe uși de apartament și o mașină în blocul său în urma scandalului cu iubita sa. 

Tânărul s-a ales cu un ordin de restricție, iar cazul a fost transferat la parchet, care trebuie să decidă dacă se impune arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În urmă cu numai câteva ore, un alt român din Austria a fost înjunghiat în fața unui bar.

Român, înjunghiat în fața unui bar. Scandalul a pornit de la o tânără

 

Un tânăr de 21 de ani este suspectat că a rănit un tânăr de 18 ani, de origine română, cu un cuțit, sâmbătă seara, 29 ianuarie 2022. Făptuitorul a fost deja arestat.

Sâmbătă, în jurul orei 21:40, o patrulă de poliție a fost chemată într-un bar de pe Liebenauer Hauptstrasse din Graz, deoarece un bărbat fusese înjunghiat.

La sosirea polițiștilor, mai mulți martori ai incidentului au relatat că a avut loc o altercație între doi bărbați în fața barului. Un afgan, de 21 de ani, din Graz l-a rănit cu un cuțit pe un român, de 18 ani, din cartierul Weiz și apoi a fugit într-o mașină. Tânărul de 18 ani a suferit o tăietură adâncă la mâna stângă și a fost dus de ambulanță la Spitalul de Stat din Graz, scrie regionews.at.

Atacatorul de 21 de ani a fost arestat la Graz, la ora 23:30 și a fost dus la arestul poliției din Graz. El este suspectat că a lovit-o pe iubita tânărului de 18 ani la fund, ceea ce a dus la o ceartă între cei doi bărbați. La un moment, afganul a scos un cuțit și l-a atacat pe român.

Un alt român, care lucra ca și îngrijitor, a folosit banii bătrânului pentru jocuri online.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel