Un român a părăsit locul accidentului în care a fost implicat, dar a murit în altul, la câțiva kilometri distanță

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român a părăsit locul accidentului în care a fost implicat, dar a murit în altul, la câțiva kilometri distanță
Un român a părăsit locul accidentului în care a fost implicat, dar a murit în altul, la câțiva kilometri distanță

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani a murit, marți seară, după o coliziune între autoutilitara pe care o conducea și un autocamion la marginea municipiului Sfântu Gheorghe. Cu puțin timp înainte, victima mai fusese implicată într-o tamponare, la Ilieni, însă părăsise locul accidentului.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi, prin apel 112, despre producerea unui accident rutier cu victimă la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Chilieni. Din primele informaţii, este vorba despre o coliziune între un autocamion şi o autoutilitară. În urma accidentului conducătorul autoutilitarei a decedat”, a transmis IPJ Covasna.

Șoferul care a decedat fusese implicat cu puțin timp înainte într-un alt accident rutier, la Ilieni. IPJ Covasna spune că bărbatul părăsise locul tamponării și și-a continuat drumul. „Autoutilitara implicată marţi seara în accidentul de pe DN12 a mai fost implicată într-o tamponare, un eveniment rutier fără victime, la Ilieni, înainte de producerea accidentului mortal, transmite Bună Ziua Brașov.

După tamponare, şoferul a părăsit locul accidentului, iar la scurt timp a fost implicat în cel de-al doilea accident, în urma căruia şoferul şi-a pierdut viaţa”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Un alt accident grav s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute în București, unde un șofer a murit după ce a plonjat cu mașina în  râul Dâmbovița.

 

Un șofer a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița. Bărbatul a murit la spital

 

Bărbatul care a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița, de pe Podul Ciurel, a murit în Urgența Spitalului Universitar din București, relatează Mediafax.

Salvatorii din cadrul ISU București - Ilfov l-au scos pe bărbatul în vârstă de 35 de ani inconștient din râu și au început manevrele de resuscitare. El a fost dus la Spitalul Universitar București cu manevre în curs, însă, în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a murit.

Mașina care a plonjat în râul Dâmbovița de pe Podul Ciurel era scufundată parțial, iar apa era adâncă de aproximativ un metru.

Pompierii care au intervenit nu au mai găsit alte persoane în mașină. La locul accidentul au ajuns pompierii din Grozăvești cu barca, SMURD și echipaj de scafandri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel